Ons team: deskundig, betrokken en enthousiast,
kortom net dat stukje extra.

Robert Geers

Register-Expert personenschade, arbeidsdeskundige en mediator

Na negen jaar op diverse gebieden (onderzoek)ervaring te hebben opgedaan bij de politie, is Robert in 1989 als personenschade-expert/toedrachtonderzoeker gestart en bij een landelijk werkend letselschadebureau, alwaar hij vanaf 1997 deel uitmaakte van het managementteam. Naast het regelen van letselschades, het onderzoeken van aansprakelijkheidskwesties, het begeleiden en opleiden van (aankomend) experts, was hij verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de contacten met bestaande en nieuwe relaties.

In 1993 werd de opleiding tot arbeidsdeskundige met goed gevolg afgerond en sinds 1994 is Robert Register-Expert Personenschade (NIVRE). In 2007 volgde hij de opleiding tot mediator.
Robert is medeoprichter van GRM-Expertises en voert samen met William van de Watering – met wie hij al sinds 1989 samenwerkt – de directie. Hij is een rasechte Brabander die open en eerlijk is, maar ook recht voor zijn raap kan zijn. Rond carnavalstijd is hij niet echt aanspreekbaar en in zijn vrije tijd is de mountainbike een geliefd vervoermiddel.

William van de Watering

Register-Expert personenschade, arbeidsdeskundige en mediator

William heeft van 1978 tot 1989 bij de Rijkspolitie gewerkt. De laatste jaren was hij rechercheur en heeft hij veel ervaring opgedaan in het doen van onderzoeken.

In 1989 maakte hij de overstap naar een onafhankelijk en landelijk werkend schaderegelingsbureau. De laatste jaren was hij daar directeur. Sinds 1994 is hij Register-Expert en arbeidsdeskundige. In 2006 heeft hij de opleiding tot NMI-mediator met succes afgerond en maakte hij de overstap naar GRM-Expertises, alwaar hij toetrad tot de vennootschap.

Na de studie Hogere Bedrijfskunde heeft hij in 2007 de opleiding General Management afgerond.
Als oud politieman ziet hij het als zijn taak om bij onderzoeken de waarheid boven tafel te krijgen, terwijl hij het als een uitdaging ziet om vastgelopen zaken vlot te trekken.
William is graag te vinden in een goed restaurant, is een liefhebber van vakanties en houdt zich bezig met fotografie.

William voert met Robert Geers – die hij al sinds 1989 kent – de directie bij GRM-Expertises.

John Peerbolte

directeur

John is per 1-1-2020 in dienst gekomen bij GRM in functie van directeur. Hij houdt zich vooral bezig met commerciele taken, de ontwikkeling van GRM en behandelt zelf ook nog letselschaden.

Na een periode van 13 jaar bij Allianz Nederland (avb letsel) is hij gaan werken bij het toenmalige Korevaar van Dijk. Hij heeft dus gewerkt aan beide zijde van letselland.

Uiteindelijk werd hij commercieel directeur en mede-eigenaar van Korevaar van Dijk, tegenwoordig Flyct.

John heeft een passie voor het verbeteren van organisaties en het ontwikkelen en laten groeien van mensen en bedrijven. Hij gelooft dat een bedrijf meer is dan een machine waaruit geld moet komen. Er moet een missie en een visie zijn en een duidelijk beeld waar het bedrijf voor staat en waar het naar toe wil.

Als onderdeel van het nieuwe management-team gaat John de komende jaren verder bouwen aan GRM

 

Bianca Vrolijk-Jongerius

Hoofd buitendienst / Register-Expert personenschade

Bianca is sinds mei 2021betrokken bij GRM Expertises in de functie van hoofd buitendienst. Tevens maakt zij onderdeel uit van het nieuwe managementteam.

Sinds 2013 is Bianca in de letselschadebranche actief. Aanvankelijk werkte zij aan de belangenbehartigerszijde. Vanuit de wens om meer voor benadeelden te kunnen betekenen, maakte zij de overstap naar de verzekeraarszijde. Nadat zij enige tijd voor een Zeeuwse verzekeraar had gewerkt, maakte zij medio 2018 de overstap naar een expertisebureau. Sindsdien werkt zij in opdracht van verschillende verzekeraars, makelaars en bedrijven. Zij heeft ervaring met het behandelen van aansprakelijkheidsvraagstukken (inclusief toedrachtsonderzoeken), medische aansprakelijkheid, beroepsziekten en de afwikkeling van letselschaden in de breedste zin van het woord. Hierbij vindt zij het belangrijk om open te communiceren. Met oog voor de wederzijde belangen streeft zij naar een rechtvaardige oplossing die voor alle partijen aanvaardbaar is.

Vanuit haar enthousiasme voor het letselschadevak zorgt zij voor interne coaching en begeleiding van medewerkers. Hierbij staat de kwaliteit van onze dienstverlening voorop. Bianca is binnen GRM Expertises het aanspreekpunt voor alle operationele zaken.

In haar vrije tijd vindt u Bianca vooral buiten; zij zeilt, rijdt paard en maakt graag lange wandelingen met haar hond.

Emile Dinklo

Register-Expert personenschade en mediator

Na het doorlopen van de Havo, Meao en Heao en het behalen van diverse assurantiediploma’s werd Emile opgeroepen voor militaire dienst.

Na een jaar bij Defensie te zijn opgeleid werd hij in 1986 schadecorrespondent bij een grote direct writer. Vervolgens letselschadecorrespondent bij een andere verzekeraar. Daar werd hij een aantal jaren later opgeleid tot letselschaderegelaar met heel Nederland als werkgebied. In 2000 werd de overstap naar de expertisebranche gemaakt. In 2002 trad hij toe tot het NIS en NIVRE.
In 2007 werd de opleiding tot mediator gevolgd en afgerond.
Met zijn gezin geniet hij een groot gedeelte van het jaar van de watersport en natuur rondom Giethoorn. In zijn vrije tijd vaart hij regelmatig in zijn boot door sloten en over meren.

Hans Daalhuizen

Expert personenschade

Na een afgebroken studie economie aan de Rijksuniversiteit Groningen en het vervullen van zijn dienstplicht, startte Hans in 1991 bij verzekeringsmaatschappij Zwolsche Algemeene als autoschadebehandelaar. In 1993 maakte hij de overstap naar de afdeling letselschade en tot 2009 heeft hij bij diverse verzekeringsmaatschappijen in de binnendienst letselschades behandeld. In 2009 startte Hans als Expert Personenschade bij een expertisebureau en sinds maart 2015 werkt hij in die functie bij GRM-Expertises. Zijn aandachtsgebieden zijn overlijdensschade en schade van zelfstandigen.

Han van Zagten

Expert personenschade

Han van Zagten studeerde rechten In Nijmegen. Vanaf 1990 werkt hij in de
verzekeringswereld, eerst bij een volmachtkantoor en daarna bij diverse
verzekeraars. Sinds 1997 houdt Han zich bezig met letselschade, de eerste
paar jaar als (semi)leidinggevende en daarna als letselschadebehandelaar.

Na jarenlang binnen achter het bureau gezeten te hebben, maakte hij in 2012 de
overstap naar buiten als letselschaderegelaar. Dat bevalt hem heel goed.
Sinds mei 2014 werk Han als Expert Personenschade bij GRM.
Naast zijn werk is Han veel buiten met zijn hond en leest hij graag een
goed boek. Ook houdt hij van een goed glas wijn.

Mark Daniels

Register-Expert personenschade

Na ruim zeven jaar de belangen van letselschadeslachtoffers te hebben behartigd, heeft Mark in oktober 2012 de overstap naar GRM-Expertises gemaakt. Hij staat ingeschreven bij het NIVRE en heeft daarnaast ook zijn master Rechtsgeleerdheid behaald. Hij mag zich dus zowel Register-Expert als meester in de rechten noemen. Naast de nodige praktijkervaring, beschikt Mark dan ook over deugdelijke juridische kennis en vaardigheden. Zijn vrije tijd besteedt Mark het liefst aan hardlopen, films kijken, lezen en fotografie.

Arjan Sandee

Register-Expert personenschade

Arjan heeft inmiddels vele jaren ervaring in de wereld van personenschade. Hij startte in 1999 als personenschadebehandelaar bij een verzekeraar, alwaar hij doorgroeide tot senior behandelaar. Sinds 1 juni 2009 werkt Arjan bij GRM-Expertises en vanaf 30 juni 2014 staat hij als NIVRE-Expert ingeschreven. Als Arjan niet aan het werk is, is hij veel op of langs een voetbalveld te vinden: hij is actief als voetbaltrainer. Hardlopen of iets leuks met de kids ondernemen, zijn ook dingen die Arjan graag in zijn vrije tijd doet.

Richard Soffner

Expert Personenschade

Richard is na een aantal jaren studie in Leiden in 1989 begonnen bij het toenmalige SRK Rechtsbijstand op de buitenlandafdeling. Na vier jaar is hij overgestapt naar de letselafdeling en sinds 1996 werkt hij als WA-schaderegelaar in de buitendienst. Hij heeft als zodanig bij diverse bureaus gewerkt en ook een aantal jaren bij een verzekeringsmaatschappij. Richard houdt onder andere van auto’s, Italië, talen en lekker eten. Daarnaast is hij 1 dag per week mantelzorger en kijkt hij al jaren scripties na.

Astrid Greebe

Expert Personenschade

In 2001 is Astrid begonnen als schadecorrespondent bij Winterthur. In 2007 is zij overgestapt naar NH 1816 Verzekeringen waar zij vervolgens in 2010 is begonnen als letselschadecorrespondent. Hier heeft zij diverse opleidingen gevolgd, waaronder de leergangen licht, middelzwaar en zwaar letsel.

Na een korte uitstap bij een ander expertisebureau is Astrid in april 2019 in dienst gekomen bij GRM-Expertises. Momenteel is zij bezig met het de laatste opleidingen zodat zij zich ook kan laten inschrijven in het register van het NIVRE.

In haar vrije tijd houdt Astrid van sporten, waaronder tennis, wintersport, hardlopen en atletiek. Ook brengt zij graag tijd door met haar gezin. Op z’n tijd gaat Astrid lekker op stap met vriendinnen.

 

Mark Snijders

Register-Expert personenschade

Mark behandelt sinds 1993 letselschades voor verzekeraars in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een verkeersongeval, een ongeval op het werk, een beroepsziekte, medische aansprakelijkheid of een letselzaak met fraude-aspecten, hij is daarin thuis. Hij voltooide de opleiding tot mediator en is iemand die zich graag ontwikkelt. Na lange tijd in de binnendienst te hebben gewerkt, maakte hij de overstap naar buiten als Register-Expert Personenschade bij GRM-Expertises.

In zijn vrije tijd trekt Mark er graag op uit. Hij reist en fotografeert graag, een ideale combinatie.

 

Roman Sieberer

Expert personenschade

Na enkele jaren gedetacheerd te zijn in de financiële sector startte Roman in 2015 bij een grote verzekeraar en werkte als schadebehandelaar voor de producten Brand & Verkeer op de zakelijke afdeling. In oktober 2017 maakte hij de overstap naar een expertisebureau dat letselschades behandelt. Daar begon hij zijn opleiding tot letselschaderegelaar. Sinds 1 februari 2020 werkt Roman bij GRM-Expertises.

Momenteel is hij bezig met de laatste opleidingen zodat hij zich ook kan laten inschrijven in het register van het NIVRE.

In zijn vrije tijd gaat hij mountainbiken, reizen en brengt hij graag tijd door met zijn gezin.

Jasmijn Mekers

Expert personenschade

Chris Bronstijn

Behandelaar Personenschade

Chris Bronstijn werkt vanaf 1994 in de verzekeringswereld, eerst bij een verzekeraar gespecialiseerd in de mobiliteitsbranche en daarna bij een beursmakelaar en een expertisebureau. Sinds 2011 houdt Chris zich bezig met letselschade, de eerste paar jaar als letselschadebehandelaar en daarna als leidinggevende.

Sinds mei 2019 werkt Chris als behandelaar personenschade bij GRM-Expertises. Naast zijn werk is Chris een gepassioneerd verzamelaar van klassieke motorfietsen van het merk Honda.

 

Jeske Bogaard-Verhoeven

Behandelaar Personenschade

Jeske heeft een ruime ervaring als schadebehandelaar van materiële, letsel-, nationale en internationale schades. In 1990 startte Jeske bij een rechtsbijstandsverzekeraar, later werkte ze op de zakelijke afdeling van een groot volmachtbedrijf. Ook werkte Jeske enkele jaren op de buitenlandafdeling van een expertisebureau. Sinds juni 2019 versterkt Jeske het team van behandelaren personenschade van GRM-Expertises.

In haar vrije tijd hockeyt Jeske graag. Ook heeft ze een voorliefde voor Frankrijk en de Franse taal.

 

Renske Oostvogels

Behandelaar Personenschade

Sinds mei 2014 werkt Renske als secretaresse bij GRM-Expertises. In 2019 maakte zij de stap naar behandelaar personenschade.

In haar vrije tijd is Renske vooral druk met voetbal bij VV Moerse Boys, maar ook wedstrijden van NAC worden vaak bezocht. Een andere grote hobby is het bloemencorso (Zundert). Als zij nog vrije tijd over heeft onderneemt ze graag leuke dingen met haar vrienden en vriendinnen.

Corina van Dongen-Cloin

Medewerkster PZ en Financieel- en Salarisadministrateur

Na ongeveer 30 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een tweetal accountantskantoren is Corina een nieuwe uitdaging aangegaan. Ze werkt sinds 1 juli 2015 als medewerkster PZ en Financieel- en Salarisadministrateur bij GRM Expertises. Als ze niet aan het werk is, is ze druk met onder andere hardlopen, wandelen, kamperen, skiën, lezen en theaters bezoeken. Dit doet ze graag met haar man en drie dochters. Haar levensmotto is: “geniet van het moment”.

Daphne Karsten-Vriends

Hoofd secretariaat/medisch secretaresse

Daphne is sinds april 2006 werkzaam bij GRM-Expertises als secretaresse. Tevens houdt zij zich bezig met de automatisering. Sinds oktober 2015 is zij hoofd secretariaat. In haar vrije tijd leest ze graag een goed boek, kijkt naar een goede film of gaat een dagje weg naar een leuke stad.

Fatima Tayef

Secretaresse

Na enkele jaren te hebben gewerkt als secretaresse bij een psychologenpraktijk, vond Fatima haar nieuwe uitdaging bij GRM-Expertises. In haar vrije tijd doet zij veel leuke dingen zoals winkelen, dagjes weggaan en lekker uit eten gaan met vrienden en familie.

 

Karin Hesseling

Secretaresse

In december 2018 is Karin begonnen als secretaresse bij GRM-Expertises. Na een kort uitstapje als medewerker bij een bekende slijterij is Karin gelukkig weer terug op haar vertrouwde plekje in de secretariële sector, alwaar zij sinds 2003 werkzaam in is. Oorspronkelijk komt zij uit Leiden, maar in 2008 heeft zij het gezellige bourgondische Brabant opgezocht en woont zij hier met veel plezier. In haar vrije tijd gaat Karin graag samen met haar vriend uit, winkelen of naar de bioscoop. Ook knutselt zij graag, denk bijvoorbeeld aan mozaïeken of het maken van bloemstukken. Natuurlijk mogen vakanties niet ontbreken en staat haar favoriete vakantieland Italië minimaal één keer per jaar op de agenda.

 

Jacqueline Zagers-Boeren

Secretaresse

Na enkele jaren met plezier in de accountancy werkzaam te zijn geweest, werd hier door de economische crisis helaas een einde aan gemaakt. Sinds april 2013 vond Jacqueline haar nieuwe uitdaging bij GRM-Expertises. Zij houdt in het dagelijks leven van winkelen, bezigheden in- en om het huis, lachfilms kijken en samen met haar man geniet ze intens van dochters Elisa en Jaylin en hond Brenna.

Yvonne Sulkers–ten Hove

Secretaresse

Yvonne heeft bij verschillende bedrijven gewerkt als administratief medewerkster. Vanafaugustus 2007 werkte ze bij GRM-Expertises als tekstverwerkster. Vanaf 2010 werkt ze als secretaresse. In haar vrije tijd leest ze graag een boek en onderneemt ze leuke dingen met haar man en zoontje.

Esther Goorden-van de Sande

Secretaresse

Na in het verleden werkzaam te zijn geweest als secretaresse heeft Esther ervoor gekozen om een aantal jaren thuis te blijven om voor haar twee kinderen te zorgen. Inmiddels zijn deze groot genoeg, zodat ze in 2007 weer aan het werk wilde gaan. Esther vond bij GRM-Expertises weer een baan. In eerste instantie werkte zij als tekstverwerkster, maar sinds 2010 is zij secretaresse. In haar vrije tijd leest zij het liefst een boek, beoefent Steps en onderneemt leuke dingen met haar gezin.

Natasja Poppelaars-van den Brink

Secretaresse

Na enkele jaren te hebben gewerkt als secretaresse bij een advocaten- en accountantskantoor, vond Natasja haar nieuwe uitdaging per 5 januari 2009 bij GRM- expertises. Zij houdt van leuke dingen ondernemen met haar echtgenoot en dochtertje, zoals erop uit trekken, films kijken, poolen en bordspelletjes. Verder spaart zij alles van Blond Amsterdam en heeft ze een lief hondje.

Chantal Leijte

Secretaresse

Na enkele jaren te hebben gewerkt als secretaresse bij een marketingbureau vond Chantal het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds juli 2008 werkt zij dan ook bij GRM-Expertises. Chantal houdt van shoppen, stappen, op vakantie gaan, een goede film kijken en tijd doorbrengen met haar gezin.

Angelique de Bruijn-Daems

Secretaresse

Na 14 jaar op de internetafdeling van een groot reisbureau gewerkt te hebben is Angelique bij GRM-Expertises een hele nieuwe uitdaging aangegaan. Ze startte in 2013 als tekstverwerkster, maar sinds september 2015 is zij als secretaresse aan de slag gegaan. Als ze niet aan het werk is, is ze druk met allerlei leuke dingen. Zo tennist en wandelt ze graag en verder is ze, net als collega Renske, actief bij het Zunderts Bloemencorso. Zij is onder andere actief bij haar eigen buurtschap Klein Zundert met het bouwen aan de wagen en zet zich voor de algemene organisatie van het corso in als secretaris van de commissie Operationele Diensten. Ook speelt ze graag cabaret en blijft reizen een warm plaatsje in haar hart innemen.

Ilona van der Westen

Secretaresse

In het kader van de BBL-opleiding kreeg Ilona in april 2015 de kans om het praktische deel van de opleiding in te vullen bij GRM-Expertises. Zij vervulde de functie van telefoniste, administratief medewerkster en tekstverwerkster.  Inmiddels is zij doorgegroeid naar de functie van secretaresse. In haar vrije tijd doet ze veel leuke dingen, zoals shoppen, dagjes weg gaan en een hapje buiten de deur eten met familie en vrienden.

Saskia Marijnissen-Klaassen

Secretaresse

Saskia heeft de afgelopen 11 jaar als secretaresse gewerkt op een advocatenkantoor. Sinds 1 maart 2016 werkt zij in die functie bij GRM-Expertises. In haar vrije tijd is zij een echte voetbalmoeder. Iedere zaterdag staat zij aan de kant van de lijn om naar haar jongens te kijken. Soms slaat zij wel eens een wedstrijd over om lekker te gaan shoppen.

Verder houdt ze van dagjes weggaan, lekker uit eten of op vakantie gaan en kijkt zij graag naar een goede film.

Sandra Schouwenaars

Typiste/tekstverwerker

In juli 2018 is Sandra begonnen als tekstverwerkster bij GRM-Expertises. Zij heeft meer dan 20 jaar gewerkt als secretaresse/receptioniste/telefoniste bij een drietal bedrijven in de industrie- en bouwsector. In haar vrije tijd is zij graag in de buitenlucht te vinden om te wandelen, te skeeleren of erop uit te trekken met de hond. Ook kampeert, danst en leest zij graag. Daarnaast vindt zij het belangrijk bewust te genieten van het leven.

Mariska Bakx

Administratief medewerkster/telefoniste

Via de secretaresse opleiding aan het Zoomvliet College kreeg Mariska een stageplaats bij GRM-Expertises waar zij anderhalf jaar stage heeft gelopen. Na succesvolle afronding van de opleiding is Mariska in juni 2003 in dienst getreden bij GRM-Expertises. In haar vrije tijd gaat Mariska graag naar het theater en maakt muziek bij een harmonievereniging.

Ashley van den Bergh

Administratief medewerkster/telefoniste

Na 4 jaar te hebben gewerkt in de detailhandel is Ashley sinds juni 2019 een nieuwe uitdaging aangegaan bij GRM-Expertises. Zij werkt hier als telefoniste en administratief medewerker. Ook volgt zij hiernaast de studie bedrijfsadministratie.

In haar vrije tijd gaat zij graag uit eten, fitnessen of een wandeling in het bos maken met de hond. Daarnaast vindt zij het leuk om stedentrips te maken.

 

Robert Geers

Register-Expert personenschade, arbeidsdeskundige en mediator

William van de Watering

Register-Expert personenschade, arbeidsdeskundige en mediator

John Peerbolte

directeur

Bianca Vrolijk-Jongerius

Hoofd buitendienst / Register-Expert personenschade

Emile Dinklo

Register-Expert personenschade en mediator

Hans Daalhuizen

Expert personenschade

Han van Zagten

Expert personenschade

Mark Daniels

Register-Expert personenschade

Arjan Sandee

Register-Expert personenschade

Richard Soffner

Expert Personenschade

Astrid

Astrid Greebe

Expert Personenschade

Mark Snijders

Register-Expert personenschade

Roman Sieberer

Expert personenschade

Jasmijn Mekers

Expert personenschade

Chris Bronstijn

Behandelaar Personenschade

Jeske Bogaard-Verhoeven

Behandelaar Personenschade

Renske Oostvogels

Behandelaar Personenschade

Corina van Dongen-Cloin

Medewerkster PZ en Financieel- en Salarisadministrateur

Daphne Karsten-Vriends

Hoofd secretariaat/medisch secretaresse

Fatima Tayef

Secretaresse

Karin Hesseling

Secretaresse

Jacqueline Zagers-Boeren

Secretaresse

Yvonne Sulkers–ten Hove

Secretaresse

Esther Goorden-van de Sande

Secretaresse

Natasja Poppelaars-van den Brink

Secretaresse

Chantal Leijte

Secretaresse

Angelique de Bruijn-Daems

Secretaresse

Ilona van der Westen

Secretaresse

Saskia Marijnissen-Klaassen

Secretaresse

Sandra Schouwenaars

Typiste/tekstverwerker

Mariska Bakx

Administratief medewerkster/telefoniste

Ashley van den Bergh

Administratief medewerkster/telefoniste