Ons team: deskundig, betrokken en enthousiast,
kortom net dat stukje extra.

John Peerbolte

directeur / NIVRE expert letselschade

John is per 1-1-2020 in dienst gekomen bij GRM in functie van directeur. Hij houdt zich vooral bezig met commerciele taken, de ontwikkeling van GRM en behandelt zelf ook nog letselschaden.

Na een periode van 13 jaar bij Allianz Nederland (avb letsel) is hij gaan werken bij het toenmalige Korevaar van Dijk. Hij heeft dus gewerkt aan beide zijde van letselland.

Uiteindelijk werd hij commercieel directeur en mede-eigenaar van Korevaar van Dijk, tegenwoordig Flyct.

John heeft een passie voor het verbeteren van organisaties en het ontwikkelen en laten groeien van mensen en bedrijven. Hij gelooft dat een bedrijf meer is dan een machine waaruit geld moet komen. Er moet een missie en een visie zijn en een duidelijk beeld waar het bedrijf voor staat en waar het naar toe wil.

Als onderdeel van het nieuwe management-team gaat John de komende jaren verder bouwen aan GRM

 

Bianca Vrolijk-Jongerius

directeur / NIVRE expert letselschade

Bianca is sinds mei 2021 betrokken bij GRM Expertises. Tevens maakt zij onderdeel uit van het nieuwe managementteam.

Sinds 2013 is Bianca in de letselschadebranche actief. Aanvankelijk werkte zij aan de belangenbehartigerszijde. Vanuit de wens om meer voor benadeelden te kunnen betekenen, maakte zij de overstap naar de verzekeraarszijde. Nadat zij enige tijd voor een Zeeuwse verzekeraar had gewerkt, maakte zij medio 2018 de overstap naar een expertisebureau. Sindsdien werkt zij in opdracht van verschillende verzekeraars, makelaars en bedrijven. Zij heeft ervaring met het behandelen van aansprakelijkheidsvraagstukken (inclusief toedrachtsonderzoeken), medische aansprakelijkheid, beroepsziekten en de afwikkeling van letselschaden in de breedste zin van het woord. Hierbij vindt zij het belangrijk om open te communiceren. Met oog voor de wederzijde belangen streeft zij naar een rechtvaardige oplossing die voor alle partijen aanvaardbaar is.

Vanuit haar enthousiasme voor het letselschadevak zorgt zij voor interne coaching en begeleiding van medewerkers. Hierbij staat de kwaliteit van onze dienstverlening voorop. Bianca is binnen GRM Expertises het aanspreekpunt voor alle operationele zaken.

In haar vrije tijd vindt u Bianca vooral buiten; zij zeilt, rijdt paard en maakt graag lange wandelingen met haar hond.

Franca Crone

teamleider experts letselschade / NIVRE expert letselschade

Sinds 1998 is Franca werkzaam in de letselschade-branche.  Als dossierbehandelaar heeft zij zowel als belangenbehartiger als aan de zijde van een verzekeraar gewerkt. Daarnaast heeft zij een aantal jaren als stafjurist gewerkt voor het Ministerie van Justitie, waar zij uitspraken schreef in onder meer letselschadezaken. De laatste jaren heeft zij gewerkt als leidinggevende, in combinatie met dossierbehandeling.

Kwaliteit van ons werk is heel belangrijk. Reden waarom Franca de afgelopen jaren namens de NLE  zitting heeft gehad in de Werkgroep Normering van de Letselschade Raad en zij betrokken is geweest bij de ontwikkeling van de Beroepsopleiding Personenschade.

Voor een benadeelde die letsel oploopt, kan het leven behoorlijk op zijn kop staan. Met in gedachte het uitgangspunt van de GBL – “de benadeelde staat centraal” – streeft zij er naar in goed gezamenlijk overleg een oplossing te realiseren die voor beide partijen acceptabel is. Empatisch vermogen en transparantie zijn hierbij uitgangspunt.

Naast haar werk is Franca graag buiten.  Zij wandelt veel en is vaak te vinden op het hockeyveld om haar kinderen aan te moedigen. Daarnaast leest zij graag een goed boek en vind je haar regelmatig in de keuken om iets lekkers te bakken.

Han van Zagten

expert letselschade

Han van Zagten studeerde rechten In Nijmegen. Vanaf 1990 werkt hij in de
verzekeringswereld, eerst bij een volmachtkantoor en daarna bij diverse
verzekeraars. Sinds 1997 houdt Han zich bezig met letselschade, de eerste
paar jaar als (semi)leidinggevende en daarna als letselschadebehandelaar.

Na jarenlang binnen achter het bureau gezeten te hebben, maakte hij in 2012 de
overstap naar buiten als letselschaderegelaar. Dat bevalt hem heel goed.
Sinds mei 2014 werk Han als Expert Personenschade bij GRM.
Naast zijn werk is Han veel buiten met zijn hond en leest hij graag een
goed boek. Ook houdt hij van een goed glas wijn.

Mark Daniels

NIVRE expert letselschade

Na ruim zeven jaar de belangen van letselschadeslachtoffers te hebben behartigd, heeft Mark in oktober 2012 de overstap naar GRM Expertises gemaakt. Hij staat ingeschreven bij het NIVRE en heeft daarnaast ook zijn master Rechtsgeleerdheid behaald. Hij mag zich dus zowel Register-Expert als meester in de rechten noemen. Naast de nodige praktijkervaring, beschikt Mark dan ook over deugdelijke juridische kennis en vaardigheden. Zijn vrije tijd besteedt Mark het liefst aan hardlopen, films kijken, lezen en fotografie.

Arjan Sandee

NIVRE expert letselschade

Arjan heeft inmiddels vele jaren ervaring in de wereld van personenschade. Hij startte in 1999 als personenschadebehandelaar bij een verzekeraar, alwaar hij doorgroeide tot senior behandelaar. Sinds 1 juni 2009 werkt Arjan bij GRM Expertises en vanaf 30 juni 2014 staat hij als NIVRE-Expert ingeschreven. Als Arjan niet aan het werk is, is hij veel op of langs een voetbalveld te vinden: hij is actief als voetbaltrainer. Hardlopen of iets leuks met de kids ondernemen, zijn ook dingen die Arjan graag in zijn vrije tijd doet.

Astrid Greebe

NIVRE expert letselschade

In 2001 is Astrid begonnen als schadecorrespondent bij Winterthur. In 2007 is zij overgestapt naar NH 1816 Verzekeringen waar zij vervolgens in 2010 is begonnen als letselschadecorrespondent. Hier heeft zij diverse opleidingen gevolgd, waaronder de leergangen licht, middelzwaar en zwaar letsel.

Na een korte uitstap bij een ander expertisebureau is Astrid in april 2019 in dienst gekomen bij GRM Expertises. Momenteel is zij bezig met het de laatste opleidingen zodat zij zich ook kan laten inschrijven in het register van het NIVRE.

In haar vrije tijd houdt Astrid van sporten, waaronder tennis, wintersport, hardlopen en atletiek. Ook brengt zij graag tijd door met haar gezin. Op z’n tijd gaat Astrid lekker op stap met vriendinnen.

 

Mark Snijders

NIVRE expert letselschade

Mark behandelt sinds 1993 letselschades voor verzekeraars in de breedste zin van het woord. Of het nu gaat om een verkeersongeval, een ongeval op het werk, een beroepsziekte, medische aansprakelijkheid of een letselzaak met fraude-aspecten, hij is daarin thuis. Hij voltooide de opleiding tot mediator en is iemand die zich graag ontwikkelt. Na lange tijd in de binnendienst te hebben gewerkt, maakte hij de overstap naar buiten als Register-Expert Personenschade bij GRM Expertises.

In zijn vrije tijd trekt Mark er graag op uit. Hij reist en fotografeert graag, een ideale combinatie.

 

Roman Sieberer

NIVRE expert letselschade

Na enkele jaren gedetacheerd te zijn in de financiële sector startte Roman in 2015 bij een grote verzekeraar en werkte als schadebehandelaar voor de producten Brand & Verkeer op de zakelijke afdeling. In oktober 2017 maakte hij de overstap naar een expertisebureau dat letselschades behandelt. Daar begon hij zijn opleiding tot letselschaderegelaar. Sinds 1 februari 2020 werkt Roman bij GRM Expertises.

Momenteel is hij bezig met de laatste opleidingen zodat hij zich ook kan laten inschrijven in het register van het NIVRE.

In zijn vrije tijd gaat hij mountainbiken, reizen en brengt hij graag tijd door met zijn gezin.

Jasmijn Mekers

expert letselschade

Jasmijn werkt sinds maart 2021 bij GRM Expertises in de functie van expert personenschade en toedrachtsonderzoeker.

Van 2006 tot 2018 is Jasmijn werkzaam geweest bij de Koninklijke Marechaussee, alwaar zij zich heeft gespecialiseerd tot tactisch- en informatierechercheur.

Na het volgen van een deeltijd (HBO)rechtenstudie heeft zij de militaire dienst in 2018 verlaten, waarna zij actief is geworden in de letselschadebranche. Aanvankelijk werkte zij aan de belangenbehartigerszijde, waar zij ervaring heeft opgedaan met de afwikkeling van letselschadezaken in de breedste zin van het woord.

Jasmijn maakte begin 2021 de overstap naar GRM Expertises, alwaar zij haar kennis en ervaring op het gebied van opsporing en letselschade inzet ten behoeve van toedrachtsonderzoeken en letselschadezaken.

De werkwijze van Jasmijn typeert zich door een pragmatische en resultaatgerichte inslag, vergezeld van een flinke dosis empathie. Door middel van open en duidelijke communicatie, streeft zij ernaar om elk dossier naar tevredenheid van alle partijen tot een goed einde te brengen .

In haar vrije tijd reist Jasmijn de wereld over. Daarnaast rijdt zij motor, gaat zij graag uit eten met familie en vrienden en brengt zij regelmatig een bezoek aan het theater of de bioscoop.

Sander Brand

NIVRE expert letselschade

Sander is per 1 december 2021 gestart in de functie expert personenschade en toedrachtsonderzoeker. Hij heeft ruime ervaring binnen alle aspecten van de letselschadebranche.

“Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam als letselschadebehandelaar. Als dossierbehandelaar en als leidinggevende, vaak in combinatie. Voorgaande jaren deed ik mijn werk altijd als de belangenbehartiger van het slachtoffer. Nu ga ik dat vanuit de kant van de verzekeraar doen. Feitelijk maakt dat niets uit, want ik handel altijd al vanuit de redelijkheid.

Als iemand ernstig letsel oploopt verandert – van het ene op het andere moment – eigenlijk alles. En ieder mens, ieder slachtoffer is uniek, en dus is iedere oplossing óók uniek. Wat er nodig is om iemand weer zo te laten functioneren als voorheen, of zo goed als, is steeds anders. Wat mij betreft is goed luisteren essentieel, net als het nakomen van gemaakte afspraken. De combinatie van bovenstaande maakt ons vak ontzettend boeiend. Voor welke kant je dan optreedt maakt niet tot nauwelijks uit.”

Sander is zijn leven lang al een sportfanaat. Blessures zorgen ervoor dat de focus nu vooral op zijn (sportieve) kinderen ligt. In het weekend vind je hem langs de lijn, maar ook als supporter voor de buis. Voetbal, wielrennen, schaatsen en Formule 1, hij volgt het allemaal. Sander is een Volvo liefhebber, houdt van een goed glas wijn en lekker eten.

Tjeerd Blankenstijn

NIVRE expert letselschade

Tjeerd is sinds 2002 werkzaam in de schadewereld. Eerst als schadebehandelaar aan verzekeraarszijde, waarna hij in 2010 aan de andere kant van de tafel plaats nam als rechtshulpverlener personenschade. Na 8 jaar de belangen van het slachtoffer te hebben behartigd, wilde hij toch weer terug naar aansprakelijkheidszijde en zich focussen op de verschillende belangen van ook andere partijen dan uitsluitend het slachtoffer. De dynamiek van deze processen is iets waarin Tjeerd zich de achterliggende 3 jaar verder verdiept heeft als (sr.) expert bij een internationaal expertisebureau. Met zijn werkervaring en al wat niet meer uit het nationale en internationale speelveld in letselschadeland, is Tjeerd gelukkig wel altijd een nuchtere Zeeuw gebleven. Niet volgens het heersende stereotype “zuunig”, maar wel rechtvaardig. En handelend vanuit die eigenschap én hoe hij anderen van dienst kan zijn, is Tjeerd bij GRM weer dichter bij huis gaan werken.

Naast het feit dat Tjeerd enorm geniet van de inhoud van zijn mooie vak, geniet hij het meest van ‘quality time’ met zijn vrouw en kinderen. In de spaarzame momentjes die overblijven, pakt hij zijn mountainbike om lekker sportief in de natuur bezig te zijn. En op z’n tijd een speciaalbiertje om het genieten compleet te maken!

Hajar Lamrani

NIVRE expert letselschade

Hajar Lamrani is sinds mei 2022 werkzaam bij GRM Expertises.

Hajar is sinds 2018 werkzaam in de letselschadewereld waar zij altijd werkzaam is geweest aan de verzekeraarszijde. In 2018 is zij begonnen met een traineeship letselschade. Hier heeft zij de verschillende facetten geleerd van de schaderegeling. Daarna heeft zij nog enige tijd als letselschadebehandelaar gewerkt. Na 2,5 jaar besloot zij de overstap te maken naar de buitendienst. Deze stap was een goede keuze, want Hajar geniet elke dag meer van het werk. In 2022 heeft Hajar de opleiding tot NIVRE-expert afgerond.

In haar vrije tijd reist Hajar graag en brengt ze graag tijd door met haar familie en vriendinnen.

Wilco van Mook

NIVRE expert letselschade

Wilco van Mook trad op 1 juni 2002 toe tot het team van GRM Expertises. Met zijn ruime ervaring in de letselschadebranche aan zowel de kant van belangenbehartiging als aan de kant van verzekeraars is hij breed inzetbaar. Zo heeft hij naast de letsel- en overlijdenschaderegeling ook ervaring met toedrachtonderzoeken en medische aansprakelijkheidskwesties.
In zijn vrije tijd wandelt Wilco veel, bij voorkeur aan de kust of in de bossen, bezoekt hij graag concerten en is hij vaak in traditionele platenzaken of op beurzen te vinden op zoek naar pareltjes om zijn muziekcollectie mee uit te breiden.

Evelien van der Moere

expert letselschade

Evelien is sinds april 2022 werkzaam bij GRM Expertises.

 

In 2010 is Evelien begonnen als schadebehandelaar aan de verzekeraarszijde. Na 4 jaar is zij overgestapt naar de belangenbehartigerszijde om slachtoffers in letselschadezaken bij te staan. Ze heeft zich daarbij gericht op verkeerszaken, mishandelingszaken en bedrijfsongevallen. Bij GRM Expertises is zij weer terug aan de verzekeraarszijde en zal ze de opleiding tot NIVRE-expert personenschade binnenkort afronden.

 

Evelien is een zorgzaam persoon en helpt graag mensen. Het slachtoffer staat bij haar dan ook altijd centraal. Haar werkwijze is praktisch en doeltreffend om alles zo snel en correct mogelijk te regelen voor alle betrokken partijen.

 

Naast haar werk heeft Evelien uiteenlopende hobby’s. Ze puzzelt en tuiniert graag, speelt graag een potje tennis en houdt van reizen. Maar geniet ook van snelheid en rijdt graag met de motor op het circuit.

Karin Verhoeven-de Groot

expert letselschade

Chris Bronstijn

teamleider behandelaars letselschade

Chris Bronstijn werkt vanaf 1994 in de verzekeringswereld, eerst bij een verzekeraar gespecialiseerd in de mobiliteitsbranche en daarna bij een beursmakelaar en een expertisebureau. Sinds 2011 houdt Chris zich bezig met letselschade, de eerste paar jaar als letselschadebehandelaar en daarna als leidinggevende.

Sinds mei 2019 werkt Chris als behandelaar personenschade bij GRM Expertises. Naast zijn werk is Chris een gepassioneerd verzamelaar van klassieke motorfietsen van het merk Honda.

 

Jeske Bogaard-Verhoeven

behandelaar letselschade

Jeske heeft een ruime ervaring als schadebehandelaar van materiële, letsel-, nationale en internationale schades. In 1990 startte Jeske bij een rechtsbijstandsverzekeraar, later werkte ze op de zakelijke afdeling van een groot volmachtbedrijf. Ook werkte Jeske enkele jaren op de buitenlandafdeling van een expertisebureau. Sinds juni 2019 versterkt Jeske het team van behandelaren personenschade van GRM Expertises.

In haar vrije tijd hockeyt Jeske graag. Ook heeft ze een voorliefde voor Frankrijk en de Franse taal.

 

Lieselotte Overdevest

behandelaar letselschade

Sinds juli 2022 werkt Lieselotte als personenschadebehandelaar bij GRM Expertise. Lieselotte is in 2014 als schadebehandelaar begonnen bij een rechtsbijstandsverzekeraar. Sinds 2019 is zij werkzaam in de letselschadewereld en heeft ze bij een WA-verzekeraar gewerkt.

In haar vrije tijd loopt ze graag hard, het liefst met haar hond. En is ze daarnaast actief lid van de vrijwillige brandweer.

Kyla Siewe

behandelaar letselschade

Sinds oktober 2022 werkt Kyla als personenschadebehandelaar bij GRM Expertises.

Kyla heeft Biomedische Wetenschappen en Criminologie gestudeerd, dit heeft ze in 2021 afgerond. In het begin van 2022 is zij begonnen als letselschadebehandelaar bij een verzekeraar. Hier heeft ze vooral veel ervaring opgedaan met lichte letselzaken en verkeersongevallen. Met de keuze voor GRM hoopt Kyla zich verder te gaan ontwikkelen in het letselschade vak. Met als uiteindelijk doel om mensen met allerlei soorten letsel op een eerlijke manier te kunnen helpen.

Naast haar werk is Kyla graag buiten. Ze gaat regelmatig op klimtripjes met haar vrienden en houdt ontzettend van gezelligheid.

dr. Rinco Koorevaar

medisch adviseur

Per 1 oktober 2022 is dr. Rinco C.T. Koorevaar begonnen als medisch adviseur van GRM Expertises. Rinco is orthopedisch chirurg en traumatoloog.

 

Na een fellowship in Engeland heeft hij 15 jaar gewerkt als orthopedisch chirurg en traumatoloog in het Deventer Ziekenhuis. Samen met een groep bevlogen collega’s heeft hij het Topklinische Expertise Centrum voor Schouder en Elleboog Chirurgie Deventer opgericht. Hij heeft veel wetenschappelijk onderzoek verricht met vele internationale publicaties en is vijf jaar geleden gepromoveerd bij de Rijksuniversiteit in Groningen.

 

Twee jaar geleden is hij met zijn gezin geëmigreerd naar Midden Zweden waar hij is gaan werken in het regionale ziekenhuis in Falun als nestor van de vakgroep schouder en elleboog chirurgie. Na twee mooie avontuurlijke jaren, waarin het gezin genoten heeft van de natuur, alle sportactiviteiten, de verschillende jaargetijden en Zweedse vrienden heeft gemaakt, zijn ze weer terug verhuisd naar Nederland en neergestreken in het mooie Dieren, aan de rand van de Veluwe.

 

Hij zal de klinische praktijk combineren met de medische advisering bij GRM Expertises.

Renske Oostvogels

helpdeskmedewerker

Sinds mei 2014 werkt Renske als secretaresse bij GRM Expertises. In 2019 maakte zij de stap naar behandelaar personenschade.

In haar vrije tijd is Renske vooral druk met voetbal bij VV Moerse Boys, maar ook wedstrijden van NAC worden vaak bezocht. Een andere grote hobby is het bloemencorso (Zundert). Als zij nog vrije tijd over heeft onderneemt ze graag leuke dingen met haar vrienden en vriendinnen.

Corina van Dongen-Cloin

medewerker PZ en financieel- en salarisadministrateur

Na ongeveer 30 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een tweetal accountantskantoren is Corina een nieuwe uitdaging aangegaan. Ze werkt sinds 1 juli 2015 als medewerkster PZ en Financieel- en Salarisadministrateur bij GRM Expertises. Als ze niet aan het werk is, is ze druk met onder andere hardlopen, wandelen, kamperen, skiën, lezen en theaters bezoeken. Dit doet ze graag met haar man en drie dochters. Haar levensmotto is: “geniet van het moment”.

Daphne Karsten-Vriends

managementassistente / medewerker PZ

Daphne is sinds april 2006 werkzaam bij GRM Expertises. Zij is begonnen als secretaresse en is inmiddels doorgegroeid naar managementassistente/medewerker PZ. Tevens houdt zij zich bezig met de automatisering.

In haar vrije tijd leest ze graag een goed boek en kijkt graag spannende series en films. Ook gaat ze graag met vrienden uit eten en houdt ze van stedentripjes.

Chantal Leijte

teamleider secretariaat / secretaresse

Na enkele jaren te hebben gewerkt als secretaresse bij een marketingbureau vond Chantal het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds juli 2008 werkt zij dan ook bij GRM Expertises. Chantal houdt van shoppen, stappen, op vakantie gaan, een goede film kijken en tijd doorbrengen met haar gezin.

Fatima Tayef

secretaresse

Na enkele jaren te hebben gewerkt als secretaresse bij een psychologenpraktijk, vond Fatima haar nieuwe uitdaging bij GRM Expertises. In haar vrije tijd doet zij veel leuke dingen zoals winkelen, dagjes weggaan en lekker uit eten gaan met vrienden en familie.

 

Saskia Marijnissen-Klaassen

secretaresse

Saskia heeft de afgelopen 11 jaar als secretaresse gewerkt op een advocatenkantoor. Sinds 1 maart 2016 werkt zij in die functie bij GRM Expertises. In haar vrije tijd is zij een echte voetbalmoeder. Iedere zaterdag staat zij aan de kant van de lijn om naar haar jongens te kijken. Soms slaat zij wel eens een wedstrijd over om lekker te gaan shoppen.

Verder houdt ze van dagjes weggaan, lekker uit eten of op vakantie gaan en kijkt zij graag naar een goede film.

Jacqueline Zagers-Boeren

secretaresse

Na enkele jaren met plezier in de accountancy werkzaam te zijn geweest, werd hier door de economische crisis helaas een einde aan gemaakt. Sinds april 2013 vond Jacqueline haar nieuwe uitdaging bij GRM Expertises. Zij houdt in het dagelijks leven van winkelen, bezigheden in- en om het huis, lachfilms kijken en samen met haar man geniet ze intens van dochters Elisa en Jaylin en hond Brenna.

Danique Joosten

secretaresse

Danique is al enige jaren werkzaam binnen de personenschade. Na haar studie aan de Juridische Hogeschool is zij anderhalf jaar werkzaam geweest als secretaresse/ondersteuner letselschade voor een advocatenkantoor, waarna zij de overstap heeft gemaakt naar een expertisebureau, waar zij kennis en ervaring heeft kunnen opdoen. Na ruim drie jaar met veel plezier werkzaam te zijn geweest als secretaresse/assistent personenschade, gaat zij aan de slag bij GRM Expertises om zich te kunnen blijven ontwikkelen en samen te bouwen aan de toekomst.

Noortje van Oers

secretaresse

Sinds december 2022 is Noortje werkzaam als secretaresse bij GRM Expertises. Na 10 jaar in de zorg te hebben gewerkt, was ze toe aan een nieuwe uitdaging en vond deze bij GRM.

Haar vrije tijd staat vooral in teken van haar gezin en honden. Een avondje Netflix met wat lekkers mag niet ontbreken.

Nikki Mak-Kouters

secretaresse

Sinds januari 2023 is Nikki werkzaam bij GRM expertises. Na 12 jaar als coördinator receptie bij een sportschool te hebben gewerkt, was ze toe aan nieuwe uitdaging en vond deze bij GRM.

Haar vrije tijd staat in het teken van sporten, thuis een serie kijken, en leuke dingen doen met haar gezin of vriendinnen. Een avondje uit mag dan ook zeker niet ontbreken.

Brigitte Noordijk-Spros

medisch secretaresse

Sinds oktober 2022 is Brigitte werkzaam als medisch secretaresse bij GRM Expertise. Na 22 jaar te hebben gewerkt als doktersassistente binnen een huisartsenpraktijk vond ze het tijd voor een nieuwe uitdaging.

In haar vrije tijd gaat ze graag shoppen of een hapje eten met vriendinnen of brengt ze haar tijd door met familie en vrienden.

Jacoline de Boer

typiste

Na enkele jaren als onder andere transcribent werkzaam te zijn geweest, ondersteunt Jacoline nu het team van typistes.

Ze heeft ook haar eigen bedrijf als tekstschrijfster. Schrijven is dan ook een grote passie van Jacoline.

In het dagelijks leven geniet ze van haar gezin, haar huisdieren en het schrijven.

Sandra Schouwenaars

typiste

In juli 2018 is Sandra begonnen als tekstverwerkster bij GRM Expertises. Zij heeft meer dan 20 jaar gewerkt als secretaresse/receptioniste/telefoniste bij een drietal bedrijven in de industrie- en bouwsector. In haar vrije tijd is zij graag in de buitenlucht te vinden om te wandelen, te skeeleren of erop uit te trekken met de hond. Ook kampeert, danst en leest zij graag. Daarnaast vindt zij het belangrijk bewust te genieten van het leven.

Katja Brouwers

typiste

In november 2022 is Katja begonnen als tekstverwerkster van onder andere medische adviezen bij GRM Expertises.  Met jarenlange ervaring op dit vlak, werkt zij ieder dictaat, ieder advies, met veel enthousiasme uit.

Katja haar week is gevuld met werken, kussentjes naaien, sporten, lezen, piano spelen, wandelen met de hond en koken. Vooral het maken van de kussentjes doet Katja met veel liefde. Samen met haar zus is zij Stichting Viva Vittoria begonnen. Zij maken heartpilllows voor de borstkankerpatiënten van het Jeroen Bosch Ziekenhuis. Iedere vrouw die daar geopereerd wordt, krijgt een kussentje bij terugkomst uit de OK. Een dankbare taak met hartverwarmende reacties.

Verder houdt Katja van een lekkere cappuccino, goede espresso, heerlijk eten en alles wat met Italië te maken heeft.

Mariska Bakx

administratief medewerker/telefoniste

Via de secretaresse opleiding aan het Zoomvliet College kreeg Mariska een stageplaats bij GRM Expertises waar zij anderhalf jaar stage heeft gelopen. Na succesvolle afronding van de opleiding is Mariska in juni 2003 in dienst getreden bij GRM Expertises. In haar vrije tijd gaat Mariska graag naar het theater en maakt muziek bij een harmonievereniging.

Ashley van den Bergh

administratief medewerkster/telefoniste

Na 4 jaar te hebben gewerkt in de detailhandel is Ashley sinds juni 2019 een nieuwe uitdaging aangegaan bij GRM Expertises. Zij werkt hier als telefoniste en administratief medewerker. Ook volgt zij hiernaast de studie bedrijfsadministratie.

In haar vrije tijd gaat zij graag uit eten, fitnessen of een wandeling in het bos maken met de hond. Daarnaast vindt zij het leuk om stedentrips te maken.

 

John Peerbolte

directeur / NIVRE expert letselschade

Bianca Vrolijk-Jongerius

directeur / NIVRE expert letselschade

Franca Crone

teamleider experts letselschade / NIVRE expert letselschade

Han van Zagten

expert letselschade

Mark Daniels

NIVRE expert letselschade

Arjan Sandee

NIVRE expert letselschade

Astrid

Astrid Greebe

NIVRE expert letselschade

Mark Snijders

NIVRE expert letselschade

Roman Sieberer

NIVRE expert letselschade

Jasmijn Mekers

expert letselschade

Sander Brand

NIVRE expert letselschade

Tjeerd Blankenstijn

NIVRE expert letselschade

Hajar Lamrani

NIVRE expert letselschade

Wilco van Mook

NIVRE expert letselschade

Evelien van der Moere

expert letselschade

Karin Verhoeven-de Groot

expert letselschade

Chris Bronstijn

teamleider behandelaars letselschade

Jeske Bogaard-Verhoeven

behandelaar letselschade

Lieselotte Overdevest

behandelaar letselschade

Kyla Siewe

behandelaar letselschade

dr. Rinco Koorevaar

medisch adviseur

Renske Oostvogels

helpdeskmedewerker

Corina van Dongen-Cloin

medewerker PZ en financieel- en salarisadministrateur

Daphne Karsten-Vriends

managementassistente / medewerker PZ

Chantal Leijte

teamleider secretariaat / secretaresse

Fatima Tayef

secretaresse

Saskia Marijnissen-Klaassen

secretaresse

Jacqueline Zagers-Boeren

secretaresse

Danique Joosten

secretaresse

Noortje van Oers

secretaresse

Nikki Mak-Kouters

secretaresse

Brigitte Noordijk-Spros

medisch secretaresse

Jacoline de Boer

typiste

Sandra Schouwenaars

typiste

Katja Brouwers

typiste

Mariska Bakx

administratief medewerker/telefoniste

Ashley van den Bergh

administratief medewerkster/telefoniste