Ons team: deskundig, betrokken en enthousiast,
kortom net dat stukje extra.

Robert Geers

Register-Expert personenschade, arbeidsdeskundige en mediator

Na negen jaar op diverse gebieden (onderzoek)ervaring te hebben opgedaan bij de politie, is Robert in 1989 als personenschade-expert/toedrachtonderzoeker gestart en bij een landelijk werkend letselschadebureau, alwaar hij vanaf 1997 deel uitmaakte van het managementteam. Naast het regelen van letselschades, het onderzoeken van aansprakelijkheidskwesties, het begeleiden en opleiden van (aankomend) experts, was hij verantwoordelijk voor het onderhouden en uitbreiden van de contacten met bestaande en nieuwe relaties.

In 1993 werd de opleiding tot arbeidsdeskundige met goed gevolg afgerond en sinds 1994 is Robert Register-Expert Personenschade (NIVRE). In 2007 volgde hij de opleiding tot mediator.
Robert is medeoprichter van GRM-Expertises en voert samen met William van de Watering – met wie hij al sinds 1989 samenwerkt – de directie. Hij is een rasechte Brabander die open en eerlijk is, maar ook recht voor zijn raap kan zijn. Rond carnavalstijd is hij niet echt aanspreekbaar en in zijn vrije tijd is de mountainbike een geliefd vervoermiddel.

William van de Watering

Register-Expert personenschade, arbeidsdeskundige en mediator

William heeft van 1978 tot 1989 bij de Rijkspolitie gewerkt. De laatste jaren was hij rechercheur en heeft hij veel ervaring opgedaan in het doen van onderzoeken.

In 1989 maakte hij de overstap naar een onafhankelijk en landelijk werkend schaderegelingsbureau. De laatste jaren was hij daar directeur. Sinds 1994 is hij Register-Expert en arbeidsdeskundige. In 2006 heeft hij de opleiding tot NMI-mediator met succes afgerond en maakte hij de overstap naar GRM-Expertises, alwaar hij toetrad tot de vennootschap.

Na de studie Hogere Bedrijfskunde heeft hij in 2007 de opleiding General Management afgerond.
Als oud politieman ziet hij het als zijn taak om bij onderzoeken de waarheid boven tafel te krijgen, terwijl hij het als een uitdaging ziet om vastgelopen zaken vlot te trekken.
William is graag te vinden in een goed restaurant, is een liefhebber van vakanties en houdt zich bezig met fotografie.

William voert met Robert Geers – die hij al sinds 1989 kent – de directie bij GRM-Expertises.

Jarco van de Ketterij

Register-Expert personenschade

Na jaren ervaring als letselschadebehandelaar te hebben opgedaan bij een tweetal verzekeraars maakte Jarco de overstap naar een grote leasemaatschappij, alwaar hij als teamleider de afdeling schadebehandeling vorm gaf. Vervolgens maakte Jarco de overstap naar een internationaal werkend expertisebureau, alwaar hij enkele jaren werkzaam was als schaderegelaar personenschade. Vanaf juni 2011 staat Jarco ingeschreven in het NIVRE en mag hij zich Register-Expert noemen.

Als nuchtere Zeeuw wordt Jarco’s handelswijze gekenmerkt door een daadkrachtige en pragmatische aanpak. In zijn vrije tijd bezoekt hij voetbalwedstrijden in binnen- en buitenland en ook reizen doet hij graag. Bij mooi weer is Jarco, wanneer hij niet werkt, veel te vinden aan het Zeeuwse strand.

Emile Dinklo

Register-Expert personenschade en mediator

Na het doorlopen van de Havo, Meao en Heao en het behalen van diverse assurantiediploma’s werd Emile opgeroepen voor militaire dienst.

Na een jaar bij Defensie te zijn opgeleid werd hij in 1986 schadecorrespondent bij een grote direct writer. Vervolgens letselschadecorrespondent bij een andere verzekeraar. Daar werd hij een aantal jaren later opgeleid tot letselschaderegelaar met heel Nederland als werkgebied. In 2000 werd de overstap naar de expertisebranche gemaakt. In 2002 trad hij toe tot het NIS en NIVRE.
In 2007 werd de opleiding tot mediator gevolgd en afgerond.
Met zijn gezin geniet hij een groot gedeelte van het jaar van de watersport en natuur rondom Giethoorn. In zijn vrije tijd vaart hij regelmatig in zijn boot door sloten en over meren.

Hans Daalhuizen

Expert personenschade

Na een afgebroken studie economie aan de Rijksuniversiteit Groningen en het vervullen van zijn dienstplicht, startte Hans in 1991 bij verzekeringsmaatschappij Zwolsche Algemeene als autoschadebehandelaar. In 1993 maakte hij de overstap naar de afdeling letselschade en tot 2009 heeft hij bij diverse verzekeringsmaatschappijen in de binnendienst letselschades behandeld. In 2009 startte Hans als Expert Personenschade bij een expertisebureau en sinds maart 2015 werkt hij in die functie bij GRM-Expertises. Zijn aandachtsgebieden zijn overlijdensschade en schade van zelfstandigen.

Han van Zagten

Expert personenschade

Han van Zagten studeerde rechten In Nijmegen. Vanaf 1990 werkt hij in de
verzekeringswereld, eerst bij een volmachtkantoor en daarna bij diverse
verzekeraars. Sinds 1997 houdt Han zich bezig met letselschade, de eerste
paar jaar als (semi)leidinggevende en daarna als letselschadebehandelaar.

Na jarenlang binnen achter het bureau gezeten te hebben, maakte hij in 2012 de
overstap naar buiten als letselschaderegelaar. Dat bevalt hem heel goed.
Sinds mei 2014 werk Han als Expert Personenschade bij GRM.
Naast zijn werk is Han veel buiten met zijn hond en leest hij graag een
goed boek. Ook houdt hij van een goed glas wijn.

Mark Daniels

Register-Expert personenschade

Na ruim zeven jaar de belangen van letselschadeslachtoffers te hebben behartigd, heeft Mark in oktober 2012 de overstap naar GRM-Expertises gemaakt. Hij staat ingeschreven bij het NIVRE en heeft daarnaast ook zijn master Rechtsgeleerdheid behaald. Hij mag zich dus zowel Register-Expert als meester in de rechten noemen. Naast de nodige praktijkervaring, beschikt Mark dan ook over deugdelijke juridische kennis en vaardigheden. Zijn vrije tijd besteedt Mark het liefst aan hardlopen, films kijken, lezen en fotografie.

Arjan Sandee

Register-Expert personenschade

Arjan heeft inmiddels vele jaren ervaring in de wereld van personenschade. Hij startte in 1999 als personenschadebehandelaar bij een verzekeraar, alwaar hij doorgroeide tot senior behandelaar. Sinds 1 juni 2009 werkt Arjan bij GRM-Expertises en vanaf 30 juni 2014 staat hij als NIVRE-Expert ingeschreven. Als Arjan niet aan het werk is, is hij veel op of langs een voetbalveld te vinden: hij is actief als voetbaltrainer. Hardlopen of iets leuks met de kids ondernemen, zijn ook dingen die Arjan graag in zijn vrije tijd doet.

Cees Verbrugge

Register-Expert personenschade

Cees is jurist en sinds 2001 behandelde Cees letselschaden bij een tweetal verzekeringsmaatschappijen. In toenemende mate kreeg hij behoefte aan het directe contact met betrokkenen en aan verdieping in het letselschadevak. De stap naar de expertisebranche lag dus voor de hand en sinds 1 oktober 2010 werkt hij als expert personenschade bij GRM-Expertises. Inmiddels staat Cees ook bij het NIVRE als Register-Expert ingeschreven. Wanneer Cees niet aan het werk is, dan gaat veel tijd naar zijn gezin en naar de muziek.

Jan de Koning

Behandelaar personenschade

Jarenlang heeft Jan als letselschadebehandelaar en afdelingshoofd gewerkt bij een Rotterdamse verzekeraar. Inmiddels heeft hij zijn bakens verzet en ondersteunt Jan, daar waar nodig als behandelaar personenschade onze experts. Hij kent de kneepjes van het vak en dat, opgeteld bij zijn ervaring, maakt dat GRM blij is dat hij ons team heeft versterkt.

Jan kijkt graag naar sportwedstrijden en is zelf in competitieverband actief als tafeltennisser. Daarnaast wordt de vrije tijd graag benut voor een bezoek aan theater of museum, reizen en uitstapjes.

Gert-Jan Vos

Register-Expert personenschade

Gert-Jan is in 1991 gestart bij (toen nog) Centraal Beheer Rechtsbijstand als schadecorrespondent op de afdeling verkeersschade. In 1997 heeft hij de overstap gemaakt naar Interpolis / Achmea Rechtsbijstand waar hij eerst als letselschadebehandelaar en later als letselschaderegelaar werkzaam was. In 2008 wisselde hij van stoel door bij CED / EMN als letselschaderegelaar voor verzekeraars te gaan werken. In die periode rondde hij de opleiding af om in 2010 als Register-Expert ingeschreven te worden bij het NIVRE. Sinds september 2015 is Gert-Jan werkzaam bij GRM als letselschaderegelaar.

Gert-Jan houdt van het persoonlijke contact en hij heeft een sterke pragmatische werkwijze. In zijn vrije tijd geniet hij samen met zijn gezin graag van een skivakantie in Oostenrijk, gaat hij graag vissen en maakt hij regelmatig een rit in zijn oldtimer.

Stefanie Demetriades

Expert personenschade

Stefanie heeft in 2015 de opleiding Nederlands Recht (civiel recht) afgerond aan de Universiteit van Leiden. Tijdens haar studie is zij actief geweest binnen een studievereniging en heeft zij gewerkt bij een advocatenkantoor en een letselschadekantoor. Na het behalen van haar opleiding is zij als juridisch medewerker (Asselbergs & Klinkhamer) en letselschadejurist (Korevaar van Dijk Letselschade, Flyct) werkzaam geweest. Na een aantal jaren de belangen van letselschadeslachtoffers te hebben behartigd, heeft zij in 2018 de overstap naar GRM-Expertises gemaakt. Stefanie is al ver gevorderd om ingeschreven te kunnen worden in het register van het NIVRE.

In haar vrije tijd is Stefanie op de tennisbaan te vinden en houdt zij van reizen, wandelen en talen leren.

Marjolein van Beeck

Behandelaar personenschade.

Na afronding van haar hbo-opleiding heeft Marjolein in eerste instantie als leerkracht in het basisonderwijs gewerkt. In 2012 stapte zij over naar een advocatenkantoor, alwaar zij uiteindelijk als juridisch medewerkster werkte in de sectie letselschade. Daar behartigde zij de belangen van letselschadeslachtoffers. In mei 2015 heeft Marjolein de overstap gemaakt naar een verzekeringsmaatschappij, waar zij enkele jaren als personenschadebehandelaar in de binnendienst heeft gewerkt. Vanaf augustus 2018 is Marjolein werkzaam bij GRM-Expertises, waar zij als behandelaar personenschade de experts ondersteunt waar mogelijk. Inmiddels heeft zij de benodigde studies op het gebied van letselschade gevolgd, waaronder de opleiding middel zwaar letsel.

In haar vrije tijd is Marjolein vaak te vinden in de sporthal, waar zij lesgeeft in het twirlen. Daarnaast houdt zij van lezen, lekker uit eten gaan, wandelen en sporten.

Metin Çelen

Expert personenschade

Metin heeft in 2011 zijn meestertitel in de rechten behaald. Na het behalen van zijn opleiding is hij tot 2015 werkzaam geweest als interim professional bij verschillende grote verzekeraars op het gebied van sociale zekerheid. In 2015 maakte hij de overstap naar Bovemij Verzekeringen te Nijmegen waar hij bijna 4 jaar met veel plezier heeft gewerkt op de letselschadeafdeling. Metin is een liefhebber van het letselschadevak en is constant bezig met ontwikkelen. Sinds september 2018 is hij werkzaam als expert personenschade bij GRM-Expertises, waarbij ontwikkeling hoog in het vaandel staat. Metin is hard op weg zijn NIVRE Register-Expert titel te behalen.

In zijn vrije tijd sport hij graag, maakt hij bijzondere reizen en geniet hij ervan om tijd te spenderen met zijn gezin.

Corina van Dongen-Cloin

Medewerkster PZ en Financieel- en Salarisadministrateur

Na ongeveer 30 jaar ervaring te hebben opgedaan bij een tweetal accountantskantoren is Corina een nieuwe uitdaging aangegaan. Ze werkt sinds 1 juli 2015 als medewerkster PZ en Financieel- en Salarisadministrateur bij GRM Expertises. Als ze niet aan het werk is, is ze druk met onder andere hardlopen, wandelen, kamperen, skiën, lezen en theaters bezoeken. Dit doet ze graag met haar man en drie dochters. Haar levensmotto is: “geniet van het moment”.

Daphne Karsten-Vriends

Hoofd secretariaat

Daphne is sinds april 2006 werkzaam bij GRM-Expertises als secretaresse. Tevens houdt zij zich bezig met de automatisering. Sinds oktober 2015 is zij hoofd secretariaat. In haar vrije tijd leest ze graag een goed boek, kijkt naar een goede film of gaat een dagje weg naar een leuke stad.

Renske Oostvogels

Secretaresse

Sinds mei 2014 werkt Renske als secretaresse bij GRM-Expertises. In haar vrije tijd is Renske vooral druk met voetbal bij VV Moerse Boys, maar ook wedstrijden van NAC worden vaak bezocht. Een andere grote hobby is de bloemencorso (Zundert). Als zij nog vrije tijd over heeft onderneemt ze graag leuke dingen met haar vrienden en vriendinnen.

Jacqueline Zagers-Boeren

Secretaresse

Na enkele jaren met plezier in de accountancy werkzaam te zijn geweest, werd hier door de economische crisis helaas een einde aan gemaakt. Sinds april 2013 vond Jacqueline haar nieuwe uitdaging bij GRM-Expertises. Zij houdt in het dagelijks leven van winkelen, bezigheden in- en om het huis, lachfilms kijken en samen met haar man geniet ze intens van dochters Elisa en Jaylin en hond Brenna.

Yvonne Sulkers–ten Hove

Secretaresse

Yvonne heeft bij verschillende bedrijven gewerkt als administratief medewerkster. Vanafaugustus 2007 werkte ze bij GRM-Expertises als tekstverwerkster. Vanaf 2010 werkt ze als secretaresse. In haar vrije tijd leest ze graag een boek en onderneemt ze leuke dingen met haar man en zoontje.

Esther Goorden-van de Sande

Secretaresse

Na in het verleden werkzaam te zijn geweest als secretaresse heeft Esther ervoor gekozen om een aantal jaren thuis te blijven om voor haar twee kinderen te zorgen. Inmiddels zijn deze groot genoeg, zodat ze in 2007 weer aan het werk wilde gaan. Esther vond bij GRM-Expertises weer een baan. In eerste instantie werkte zij als tekstverwerkster, maar sinds 2010 is zij secretaresse. In haar vrije tijd leest zij het liefst een boek, beoefent Steps en onderneemt leuke dingen met haar gezin.

Sylvia de Jong

Secretaresse

Sinds 2011 is Sylvia werkzaam bij GRM-Expertises. Hiervoor heeft zij 11 jaar als reisadviseuse gewerkt.
In haar vrije tijd sport zij regelmatig. Haar favoriete sport is badminton, iets dat zij al meer dan 13 jaar doet.

Natasja Poppelaars-van den Brink

Secretaresse

Na enkele jaren te hebben gewerkt als secretaresse bij een advocaten- en accountantskantoor, vond Natasja haar nieuwe uitdaging per 5 januari 2009 bij GRM- expertises. Zij houdt van leuke dingen ondernemen met haar echtgenoot en dochtertje, zoals erop uit trekken, films kijken, poolen en bordspelletjes. Verder spaart zij alles van Blond Amsterdam en heeft ze een lief hondje.

Chantal Leijte

Secretaresse

Na enkele jaren te hebben gewerkt als secretaresse bij een marketingbureau vond Chantal het tijd voor een nieuwe uitdaging. Sinds juli 2008 werkt zij dan ook bij GRM-Expertises. Chantal houdt van shoppen, stappen, op vakantie gaan, een goede film kijken en tijd doorbrengen met haar dochtertje.

Angelique de Bruijn-Daems

Secretaresse

Na 14 jaar op de internetafdeling van een groot reisbureau gewerkt te hebben is Angelique bij GRM-Expertises een hele nieuwe uitdaging aangegaan. Ze startte in 2013 als tekstverwerkster, maar sinds september 2015 is zij als secretaresse aan de slag gegaan. Als ze niet aan het werk is, is ze druk met allerlei leuke dingen. Zo tennist en wandelt ze graag en verder is ze, net als collega Renske, actief bij het Zunderts Bloemencorso. Zij is onder andere actief bij haar eigen buurtschap Klein Zundert met het bouwen aan de wagen en zet zich voor de algemene organisatie van het corso in als secretaris van de commissie Operationele Diensten. Ook speelt ze graag cabaret en blijft reizen een warm plaatsje in haar hart innemen.

Ilona van der Westen

Secretaresse

In het kader van de BBL-opleiding kreeg Ilona in april 2015 de kans om het praktische deel van de opleiding in te vullen bij GRM-Expertises. Zij vervulde de functie van telefoniste, administratief medewerkster en tekstverwerkster.  Inmiddels is zij doorgegroeid naar de functie van secretaresse. In haar vrije tijd doet ze veel leuke dingen, zoals shoppen, dagjes weg gaan en een hapje buiten de deur eten met familie en vrienden.

Saskia Marijnissen-Klaassen

Secretaresse

Saskia heeft de afgelopen 11 jaar als secretaresse gewerkt op een advocatenkantoor. Sinds 1 maart 2016 werkt zij in die functie bij GRM-Expertises. In haar vrije tijd is zij een echte voetbalmoeder. Iedere zaterdag staat zij aan de kant van de lijn om naar haar jongens te kijken. Soms slaat zij wel eens een wedstrijd over om lekker te gaan shoppen.

Verder houdt ze van dagjes weggaan, lekker uit eten of op vakantie gaan en kijkt zij graag naar een goede film.

Mariska Bakx

Administratief medewerkster/telefoniste

Via de secretaresse opleiding aan het Zoomvliet College kreeg Mariska een stageplaats bij GRM-Expertises waar zij anderhalf jaar stage heeft gelopen. Na succesvolle afronding van de opleiding is Mariska in juni 2003 in dienst getreden bij GRM-Expertises. In haar vrije tijd gaat Mariska graag naar het theater en maakt muziek bij een harmonievereniging.

Sandra Schouwenaars

Typiste/tekstverwerker

In juli 2018 is Sandra begonnen als tekstverwerkster bij GRM-Expertises. Zij heeft meer dan 20 jaar gewerkt als secretaresse/receptioniste/telefoniste bij een drietal bedrijven in de industrie- en bouwsector. In haar vrije tijd is zij graag in de buitenlucht te vinden om te wandelen, te skeeleren of erop uit te trekken met de hond. Ook kampeert, danst en leest zij graag. Daarnaast vindt zij het belangrijk bewust te genieten van het leven.

Robert Geers

Register-Expert personenschade, arbeidsdeskundige en mediator

William van de Watering

Register-Expert personenschade, arbeidsdeskundige en mediator

Jarco van de Ketterij

Register-Expert personenschade

Emile Dinklo

Register-Expert personenschade en mediator

Hans Daalhuizen

Expert personenschade

Han van Zagten

Expert personenschade

Mark Daniels

Register-Expert personenschade

Arjan Sandee

Register-Expert personenschade

Cees Verbrugge

Register-Expert personenschade

Jan de Koning

Behandelaar personenschade

Gert-Jan Vos

Register-Expert personenschade

Stefanie Demetriades

Expert personenschade

Marjolein van Beeck

Behandelaar personenschade.

Metin Çelen

Expert personenschade

Corina van Dongen-Cloin

Medewerkster PZ en Financieel- en Salarisadministrateur

Daphne Karsten-Vriends

Hoofd secretariaat

Renske Oostvogels

Secretaresse

Jacqueline Zagers-Boeren

Secretaresse

Yvonne Sulkers–ten Hove

Secretaresse

Esther Goorden-van de Sande

Secretaresse

Sylvia de Jong

Secretaresse

Natasja Poppelaars-van den Brink

Secretaresse

Chantal Leijte

Secretaresse

Angelique de Bruijn-Daems

Secretaresse

Ilona van der Westen

Secretaresse

Saskia Marijnissen-Klaassen

Secretaresse

Mariska Bakx

Administratief medewerkster/telefoniste

Sandra Schouwenaars

Typiste/tekstverwerker