Sander Brand

Geplaatst: op 08-12-21

Sander is per 1 december 2021 gestart in de functie expert personenschade en toedrachtsonderzoeker. Hij heeft ruime ervaring binnen alle aspecten van de letselschadebranche.

“Ik ben al meer dan 20 jaar werkzaam als letselschadebehandelaar. Als dossierbehandelaar en als leidinggevende, vaak in combinatie. Voorgaande jaren deed ik mijn werk altijd als de belangenbehartiger van het slachtoffer. Nu ga ik dat vanuit de kant van de verzekeraar doen. Feitelijk maakt dat niets uit, want ik handel altijd al vanuit de redelijkheid.

Als iemand ernstig letsel oploopt verandert – van het ene op het andere moment – eigenlijk alles. En ieder mens, ieder slachtoffer is uniek, en dus is iedere oplossing óók uniek. Wat er nodig is om iemand weer zo te laten functioneren als voorheen, of zo goed als, is steeds anders. Wat mij betreft is goed luisteren essentieel, net als het nakomen van gemaakte afspraken. De combinatie van bovenstaande maakt ons vak ontzettend boeiend. Voor welke kant je dan optreedt maakt niet tot nauwelijks uit.”

Sander is zijn leven lang al een sportfanaat. Blessures zorgen ervoor dat de focus nu vooral op zijn (sportieve) kinderen ligt. In het weekend vind je hem langs de lijn, maar ook als supporter voor de buis. Voetbal, wielrennen, schaatsen en Formule 1, hij volgt het allemaal. Sander is een Volvo liefhebber, houdt van een goed glas wijn en lekker eten.

Terug naar overzicht